Maak kennis met Dami Living

Dami Living is dé webshop als je zoekt naar kwaliteit voor een mooie prijs. Van kamerplanten tot lampen en van stoelen tot keukengerei: je vindt het bij Dami Living. Het aanbod groeit, de prijzen blijven laag. Probeer en profiteer!

Over Dami Living

Het ontstaan

Dami Living is een jonge webshop, ontstaan uit een toeleveranciersbedrijf dat al in 1972 is opgericht. Dat bedrijf is overgegaan van vader op zoon, of liever: zoons, te weten broers Dave en Mike. Vandaar dus Dami Living. Decennialang was het bedrijf een vertrouwde schakel tussen klanten en retailers. Dave en Mike groeiden ermee op, en kregen zo al jong gevoel voor het vak. Met de jaren veranderde de markt. Daardoor ontstonden er klantenvragen die onbeantwoord bleven. Dat zette de broers aan tot de oprichting van Dami Living, en het formuleren van zijn missie: meebewegen met de veranderende behoefte van de webconsument.

Duidelijkheid en duurzaamheid

Dami Living heeft zijn producten in eigen productie en beheer. Kopen bij Dami Living is kopen bij de bron. Alles gebeurt onder een dak en elk lid van het hechte team weet in het bedrijf de weg. Je wordt daarom nooit van het kastje naar de muur gestuurd. Altijd staat er iemand voor je klaar met een antwoord. En ook niet onbelangrijk: door deze constructie, waarbij artikelen niet constant vervoerd hoeven te worden, laat Dami Living een zeer geringe milieuvoetafdruk achter. Dami Living staat dus voor duidelijkheid en duurzaamheid.

Het aanbod

In 2014 begon Dami Living met de verkoop van huishoudelijke artikelen. Inmiddels is het een groeiende, bloeiende webshop waar je terechtkan voor stijlvolle stoelen, sexy bankjes en barkrukken, onverslijtbare tafels, keukengerei, een keur aan kamerplanten en nog veel meer. Het assortiment bestaat uit de eigen Dami Living-producten, en daarnaast voorziet een uitgelezen selectie van leveranciers het bedrijf van artikelen die binnen Dami Living’s kernprincipe past: de kwaliteit is altijd leidend en de lage prijs de bijkomende verrassing.

Profiteer!

Blijf de website bezoeken, en profiteer van het groeiende aanbod, de gegarandeerde kwaliteit en de mooie prijzen. Of kom naar de showroom en voel het comfort dat de stoel van je keus biedt.

Hoe dan ook, onthoud: Heb je vragen omtrent je home en living? Dan is Dami Living het antwoord.

Showroom

Je hebt iets moois gevonden op onze website. Alleen: voor je het koopt zou je het graag eerst in het echt willen zien. Dat begrijpen we! In Weesp vind je onze fraai ingerichte showroom. Daar kun je onze artikelen in alle rust bekijken en uitproberen. Je bent elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 van harte welkom. Zonder afspraak. Graag tot snel!

Klik hier voor de openingstijden
  • Gratis parkeren
  • Gemakkelijk bereikbaar
  • Deskundig advies

Klantenservice

Heeft u tips of suggesties met betrekking tot onze dienstverlening, het assortiment of iets anders? Laat het onze klantenservice weten via info@damiliving.nl, zodat we u optimaal kunnen voorzien in de wensen, nu en in de toekomst. Denkt u een geschikt product te hebben wat past in het plaatje van Dami Living, laat het ons weten via zakelijk@damiware.nl

Kvk: 60889829
BTW: NL 854105335 B01