Ga naar de inhoud
Menu

Maak kennis met Dami Living

Service, kwaliteit, mooie prijzen en een almaar groeiend aanbod: Dami Living is dé webshop op het gebied van home en living. Probeer en profiteer!

Over Dami Living

Het ontstaan

Dami Living is een jonge webshop, ontstaan uit een toeleveranciersbedrijf dat al in 1972 is opgericht. Dat bedrijf is overgegaan van vader op zoon, of liever: zoons, te weten broers Dave en Mike. Vandaar de naam DaMi Living. Decennialang was het bedrijf een vertrouwde schakel tussen klanten en retailers. Dave en Mike groeiden ermee op, en kregen zo al jong gevoel voor het vak. Met de jaren veranderde de markt. Daardoor ontstonden er klantvragen die onbeantwoord bleven. Dat zette de broers aan tot de oprichting van Dami Living, met de missie: meebewegen met de veranderende behoeften van de webconsument.

Duidelijkheid en duurzaamheid

Dami Living heeft zijn producten in eigen productie en beheer. Kopen bij Dami Living is kopen bij de bron. Alles gebeurt onder een dak en elk lid van het hechte team weet in het bedrijf de weg. Je wordt daarom nooit van het kastje naar de muur gestuurd. Altijd staat er iemand voor je klaar met een antwoord. En ook niet onbelangrijk: door deze constructie, waarbij artikelen niet constant vervoerd hoeven te worden, laat Dami Living een zeer geringe milieuvoetafdruk achter. Dami Living staat dus voor duidelijkheid en duurzaamheid.

Het aanbod

In 2014 begon Dami Living met de verkoop van huishoudelijke artikelen. Inmiddels is het een groeiende, bloeiende webshop waar je terechtkan voor stijlvolle stoelen, sexy bankjes en barkrukken, onverslijtbare tafels, keukengerei, een keur aan kamerplanten en nog veel meer. Het assortiment bestaat uit de eigen Dami Living-producten, en daarnaast voorziet een uitgelezen selectie van leveranciers het bedrijf van artikelen die binnen Dami Living’s motto past: de kwaliteit is altijd leidend, de lage prijs de bijkomende verrassing.

Profiteer!

Blijf de website bezoeken, en profiteer van het groeiende aanbod, de gegarandeerde kwaliteit en de mooie prijzen. Of kom naar de showroom en voel het comfort dat de stoel van je keus biedt.

Hoe dan ook, onthoud: Heb je vragen omtrent je home en living? Dan is Dami Living het antwoord.

Klantenservice

Heeft je tips of suggesties met betrekking tot onze dienstverlening, ons assortiment of iets anders? Laat het ons weten via info@damiliving.nl, zodat we optimaal kunnen voorzien in je wensen, nu en in de toekomst.

Denk je een product te hebben dat past in ons assortiment? Laat het ons weten via zakelijk@damiware.nl

Kvk: 60889829
BTW: NL 854105335 B01