Maak kennis met Dami Living

Damiliving is een Nederlands bedrijf. We zijn dus altijd bereikbaar en spreken jouw taal. Wij houden de prijs laag, de kwaliteit erg hoog en de service persoonlijk. Hoe dat kan? Wij zijn rechtstreeks betrokken bij de productie. Wij van Damiliving weten alles over onze huisartikelen en trends. Dus service vragen zijn zo beantwoord!

Het creëren van een huis met stijl en levendigheid is waar wij naar streven. Wij zijn altijd instaat om onze kwaliteit en onze service zo hoog mogelijk te behouden. Dit door een doel na te streven, wat wilt onze klant?

Over Dami Living

Het ontstaan van Damiliving

Damiliving is ontstaan door 2 enthousiaste ondernemers met een flinke passie voor woonartikelen. Hierdoor zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe trends in de markt. Zo kwamen wij met onze eigen ontworpen lijn aan woonartikelen. 

Van idee naar stijl

De volgende stap was het onderzoeken waar de vraag ligt en hoe we dit konden produceren. Vaak was de kwaliteit van leuke woonartikelen minder maar de prijs wel hoog. Wij dachten dat dit anders kon. 
Na een lange zoektocht en een intensieve testperiode, zijn we uitgekomen bij onze eerste producent. De openheid die zij naar ons hebben getoond, is voor ons de doorslaggevende factor geweest om met deze producent in zee te gaan.

Blijven verbeteren

Met de start van deze samenwerking, begon ook de verkoop van ons eerste artikelen. Dit waren de Rocky eetkamer stoelen met eigen design. We kregen veel feedback hierover en konden reacties van onze klanten peilen. Inmiddels zijn we ons assortiment flink aan het uitbreiden en hebben we onze allernieuwste lijn de Rose eetkamerstoelen uitgebracht. Dit model is helemaal gepersonaliseerd op wat de klant wil en welke trends er zijn in de woonartikelen branche.

Een open bedrijfsvoering

Wij zijn een open bedrijf. We staan open voor feedback van onze klanten en we zijn transparant over de productie van onze artikelen. Als klanten vragen waar onze artikelen vandaan komen en hoe het productieproces eruit ziet, dan geven wij een eerlijk antwoord. Dat kan ook, want we zitten met onze neus bovenop het proces. We bezoeken onze productiepartner regelmatig om dit mogelijk te maken. Zo kunnen wij waarborgen dat onze woonartikelen op een eerlijke manier worden gemaakt.

Voor de beste prijs

Omdat we van productie tot en met verkoop geen gebruik maken van onnodige extra partijen, houden we de kosten laag en kunnen we snel schakelen. Zo kunnen we de nieuwste trends in onze producten verwerken en tegen een zo laag mogelijke prijs leveren.

Onze toekomstplannen

Ons doel is om iedereen in Nederland te voorzien van een fijne woonomgeving. Dit willen we doen met nog meer artikelen te produceren met onze eigen originele designs. Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, direct, eerlijk en open.

Profiteer!

Blijf de website bezoeken, en profiteer van het groeiende aanbod, de gegarandeerde kwaliteit en de mooie prijzen. Of kom naar onze showroom en voel het comfort en de kwaliteit van onze artikelen.
Hoe dan ook, onthoud: Heb je vragen omtrent je home en living? Dan is Dami Living het antwoord.

Klantenservice

Heb je tips of suggesties met betrekking tot onze dienstverlening, ons assortiment of iets anders? Laat het ons weten via info@damiware.nl, zodat we je optimaal kunnen voorzien in je wensen, nu en in de toekomst.

Kvk: 60889829
BTW: NL 854105335 B01