Let op: I.v.m. een tekort aan capaciteit bij PostNL kan de levertijd langer zijn dan je normaal van ons gewend bent. Naar verwachting 2 á 3 dagen. Excuses voor het ongemak.

Uitstekend 4.89/5.00 door 791 klanten
Verlanglijst
Winkelwagen
Gratis bezorging vanaf 20,-
Gratis retour

Ik wil een product retourneren

Om je retourverzoek correct en snel te verwerken vragen wij je de volgende procedure te volgen. Vul het onderstaande formulier in en  druk vervolgens op de knop ‘retourverzoek indienen’. Wij sturen je dan een retourlabel waarmee je je bestelling gratis aan ons kunt terugsturen.

Voorwaarden retourneren

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren? 
Binnen de zichttermijn van 14 dagen is retourneren gratis. Echter, wanneer producten beschadigd zijn of gebruikssporen tonen die niet toe te schrijven zijn aan het vaststellen van de werking, kenmerken of aard van het product, ben je aansprakelijk. In dat geval behouden wij ons het recht voor om je kosten in rekening te brengen.

Tot wanneer kan ik het product retourneren? 
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt. Om het/de product(en) te retourneren, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen. Hiervoor kun je gebruikmaken van (bij voorkeur) bovenstaand formulier of het modelformulier voor herroeping. Je retouraanvraag is geldig als deze binnen de termijn van 14 dagen is verzonden.

Houd daarbij rekening met het volgende:

  • Retouren moeten met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in originele staat en verpakking verzonden worden.
  • Wij adviseren altijd om een bewijs van retourzending te vragen bij het desbetreffende pakketpunt.

Hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug?
Als je gebruik maakt van het retourrecht, dan ontvang je alle betalingen die je op dat moment hebt gedaan retour, inclusief de leveringskosten. Nadat je de retouraanvraag hebt ingediend, betalen wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug op dezelfde wijze als waarop de oorspronkelijke transactie is verricht. Dit gebeurt in ieder geval binnen 14 dagen.

Hoe moet ik het product retourneren?
Je retourneert je bestelling met dezelfde vervoerder als waarmee het pakket geleverd is. Meestal is dat PostNL. Deze pakketten kunnen alleen retour gestuurd worden via een PostNL pakketpunt. Het product dient te worden teruggestuurd met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Wanneer moet ik de producten retour sturen?
De producten die je retour wilt sturen, moeten binnen 14 dagen nadat je een retouraanvraag bij ons hebt ingediend naar ons verstuurd of bij ons afgeleverd zijn. Retourneren is gratis wanneer je gebruik maakt van onze retourprocedure en retourneert via PostNL. Je ontvangt hiervoor een retourlabel wanneer je bovenstaande retourprocedure volgt.

Kan ik mijn bestelling aan de chauffeur geven of omruilen?
Dat is helaas niet mogelijk.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn verzonden retour?
Je ontvangt per e-mail een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen met daarin de bevestiging van de terugbetaling van jouw bestelling, mits deze onbeschadigd en ongebruikt is gebleken.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?
Als er iets niet klopt met de bestelling die je hebt ontvangen of (een deel van) de bestelling is beschadigd, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren je wat te doen en helpen het probleem op te lossen!

Hebben jullie een retourenbalie?
Je kunt de producten  retourneren bij onze retourenbalie in Weesp. Maak hiervoor wel even een afspraak met onze klantenservice.

Dami Ware BV
Pampuslaan 145
1382JN Weesp

Sluiten

Neem direct contact met ons op

Categorieën

Sluiten